INNEMALING

Noen malingsprodusenter kommer med nye produkter hvert år. Produktene er i følge reklamen både ekstrem og nytenkende. Enda har ikke våre konkurenter klart å komme med ett produkt som kan måle seg med Mesternes Husmaling. Malingen brukt av profesjonelle i Norge siden 1978, nå tilgjengelig for alle!

Mesterens heftgrunn

Vanntynnet grunning som kan brukes på de fleste underlag der god vedheft er nødvendig. Produktet inneholder ikke Texanol som er medvirkende årsak til heksesot.

Leveres i 1 liter, 2,5 liter og 10 liter.

Mesterens dør- og vindusmaling, halvblank

Dør- og vindusmaling til innvendig interiør. Vanntynnet maling til overflater av tre. Kan brukes som mellomstrøk og toppstrøk. Malingen har meget god utflytningsevne som gir en flott overflate i halvblank 40 glans. Tørker hurtig.

Velegnet til maling av trapp og gulv!

Leveres i 1 liter og 2,5 liter.

Mesterens tak- og veggmaling 07

Robust silkematt maling som gir en fyldig, pen og rengjøringsvennlig overflate. Kan brukes som grunning og topp-strøk. Fulldekkende med 2 strøk maling på gips, mur, overmalbar tapet, glassfiber og panel. Inneholder ikke Texanol som er medvirkede årsak til heksesot.

Leveres i 2,7 liter og 9 liter. I tillegg leveres “eggehvit” i 3 liter og 10 liter.

Mesterens takmaling 02

Maling som gir et jevnt og skjoldfritt resultat. Lett å påføre, har god dekkevne og er vaskbar. Kan påføres gips, mur, betong, glassfiberstrie og sparklede overflater. Kan også blandes i lyse farger til maling av vegg med flott matt resultat. Produktet inneholder ikke Texanol som er medvirkende årsak til heksesot.

Leveres i 3 liter og 10 liter.

Mesterens trepanel, halvblank 40 / silkematt 15

Tremaling med god dekk- og utflytningsevne. gir en hard og holdbar overflate på dører, vinduer, lister, skapdører med mer. Rask tørketid og det kan påføres 2 strøk på samme dag.

Leveres i 1 liter og 2,5 liter.

Mesterens våtromsmaling 20

Robust maling for bruk på baderom, storkjøkken, sykehus og andre miljøer som krever høy vaskbarhet. Stor slitestyrke og hemmer mugg- og soppvekst på overflaten.

Leveres i 2,7 liter og 9 liter.