UTEMALING

Noen malingsprodusenter kommer med nye produkter hvert år. Produktene er i følge reklamen både ekstrem og nytenkende. Enda har ikke våre konkurenter klart å komme med ett produkt som kan måle seg med Mesternes Husmaling. Malingen brukt av profesjonelle i Norge siden 1978, nå tilgjengelig for alle!

MESTERENS HUSMALING

Tilgjengelig i 2,7 og 9 liter

Mesternes Husmaling er vårt flaggskip, og har vært brukt i Norge siden 1978.

Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 100% opp i vann. Laget på samme resept i 38 år og referansekunder i Norge tilbake til 1978. Fulldekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater. Nytt treverk grunnes først med Mesterens husgrunning. Kan også brukes på underlag som metall, trykkimpregnerte uhøvlede materialer, plastbelagte underlag og mur. Metall må grunnes med egen metallgrunning. Malingen har har en fantastisk inntrenging og beholder farge og glans år etter år. Mesterens husmaling er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har Norges beste garanti!

Anbefaler påføring med myk langbustet Drywood pensel, 120 mm langbustet Stivex proffpensel eller 120 mm Ultimat fra Jordan.

MESTERENS HUSGRUNNING

Tilgjengelig i 1, 4 og 10 liter

Grunning basert på samme resept som Mesterens husmaling. Da alkyden (oljen) er løst 100% i vann, har den en fantastisk inntrenging. I treverk trenger grunningen inn i cellene og erstatter vannet som fordamper, selv med høyt vanninnhold (opp til 21%). Dette stabiliserer treverket og risiko for sprekkdannelser reduseres kraftig, nærmest lik null.

Mesterens husgrunning

MESTERENS MURMALING

Tilgjengelig i 2,7 og 9 liter

Murmaling med 20 glans basert på samme unike resept som Mesterens husmaling. Har en fantastisk inntregning og meget god diffusjonsåpenhet.

MESTERENS TAKSTEINMALING

Tilgjengelig i 10 og 20 liter (Selges og distribueres kun via Takfornying AS)

Taksteinmaling som kommer i sort og rød, samt i 20 og 70 glans. For bruk til takstein ved takfornyelse. Kan også brukes på stål, aluminium og eternitt. Basert på resepten til Mesterens husmaling, men med forsterket overflate.

Mesterens taksteinmaling
Dør vindu

EKSKLUSIV DØR- VINDUSMALING

Tilgjengelig i 0,68 og 2,7 liter. A-Base leveres i 9 liter.

Mesterens dør og vindus maling, eksteriør:

Vannbasert maling forsterket med polyritan til bruk på trevinduer, lister og dører. Malingen har god flyt og dekkevne. Tørker raskt, ripebestandig og utmerket glans. Kommer i glansgrader 40 og 70.

MESTERENS GÅRDSMALING

Tilgjengelig i 3, 10 og 20 liter.

Mesterens gårsdsmaling – gårdsrød 608:  

Samme maling som Mesterens husmaling, men ferdig blandet i gårdsrød. Fulldekkende maling til alle tidligere malte eller beisede flater og nytt treverk. Nytt treverk grunnes først med Mesterens husgrunning. Kan også brukes på annet underlag som metallplater, uhøvlet trykkimpregnerte materialer, plastbelagt underlag og mur. Malingen har en fantastisk inntregning og fargesterkhet. Meget beskyttende mot sollys, eleastisk og diffusjonsåpen. Lett å påføre og 12 til 16 års holdbarhet ved riktig påføring.

 

Gårdsmaling
Optiprotect

OPTIPROTECT

Tilgjengelig i 0,25 liter.

Gjennomsiktig vannbasert beskyttelse for ferdig overflatebehandlede vinduer og andre trekonstruksjoner. Drywood OptiProtect gir glans til rengjorte lakkerte og malte overflater, fyller igjen små sprekker i belegget og beskytter overflaten mot UV-skader. Regelmessig bruk av OptiProtect minimerer vedlikehold.

Malerkost Stiwex 70-100mm

DRYWOOD-forhandlerne har et stort utvalg av malerverktøy av beste kvalitet. Ved påføring av Mesterens husmaling anbefaler vi 70-100mm, myk langbustet malerkoster (Proffserien) fra kvalitetsmerke Stiwex, eller flate pensler fra Jordan i Ultimatseriaen. Dette vil gi deg som kunde den beste maleropplevelsen med Drywood.

Drywood pensel 120mm

Malerkost Drywood 120mm

DRYWOOD-forhandlerne har et stort utvalg av malerverktøy av beste kvalitet. Ved påføring av Mesterens husmaling anbefaler vi Drywood sin egen malerpensel 120 mm, myk langbustet malerkost med plasthåndtak (Proffserien) fra kvalitetsmerke Stiwex, eller flate pensler fra Jordan i Ultimatseriaen. Dette vil gi deg som kunde den beste maleropplevelsen med Drywood.