Referanser

Europas beste maling?

Mange kunder tar kontakt med våre forhandlere eller direkte med meget hyggelige tilbakemeldinger. Dette setter vi stor pris på at kundene tar seg tid til, og noen av uttalelsene finner du under. Vi erogså så heldige at vi har en masse referansekunder rundt i hele landet som du mer enn gjerne kan ta kontakt med. Listen over referansekunder finner du under menyen «Referanser»

Thor Gunnar Riis, Telemark, mob. 90837659

 Hei 🙂 Kan gjerne oppføres som referanse etter å ha malt tre hus og en dobbelgarasje med Drywood. Naboer spør om hvilken maling jeg har brukt siden det hvite huset og den røde garasjen fortsatt ser nymalt ut etter snart åtte år. Skal aldri bruke annen maling, jeg.. 😀

Ivar Viken & Halldis Hauge, 5305 Florvåg

 Malte huset vårt i fjor sommer med Drywood, i år har vi laget ny mønestokk og nye spir på taket som skal monteres. Alt malt med Drywood. Må si at vi er veldig fornøyd med malingen og resultatet, sveitserhuset fra 1902 er tidligere alltid blitt malt med alkydoljemalinger, Drygolin, Mestermaling og lignende. Vi var litt i tvil om å bytte over til hybridmaling, men ser nå at det var lurt, blankt og fint og veldig hvitt, slik vi liker det og så slipper vi gulning!

Magnar Birkedal, Hognesgate 15B, 4041 Hafsfjord

Meget fornøyd med Drywood, og har brukt malingen siden midten av 80-tallet. Takskjegget på huset er malt for 27 år siden. Se på bildet hvor godt det holder seg!! Sørsiden har jeg malt en gang før, men resten av huset malte jeg 26 år etter å ha malt med Drywood.

Otto Robsahm – Sinnasnekker på TV Norge

Vet ikke hva det er med denne malingen, men du merker det med en gang du starter å male. Har selv malt med Drywood og resultatet ble knallbra! Det er som å male med fløyel!

 

Ruben Eidesen, Vei 232-49i, 9170 Longyearbyen

Hovedinntrykket mitt etter å ha prøvd malingen deres ser at den er veldig lett å male med, den dekker godt og gir et flott resultat.

Tom Hatteberg Iversen, Harstad Tlf. 948 04 090

«Trenger dere referanser på Drywood så importerte min far den malingen selv på tidlig åttitall og aldri brukt anna på hytte og hus. Alltid hatt det hviteste huset. Og jeg har sluppet unna sommerferier med malingsjobb takket være deres produkt:) Nå skal jeg bygge og da blir det Drywood selvfølgelig. Da blir det 20+år til neste strøk og da har jeg opplevd 50 år med drywood:)

Sollia Holding AS v/Eriksen, Munkerekkeveien 28 Tønsberg

«Vi malte nå i 2012 og det har kommet mange mennesker for å fortelle oss hvor fint huset har blitt. Flott farge og glans. Malingen er enkel å jobbe med».

Roar Grønlie, Tønsberg

Jeg skal ha mer av den Rolls-Royce malinga, for det er det beste jeg noen gang har malt med.


Morten H. Olsen-Nauen
– Daglig leder Olsen Nauen Klokkestøperi AS

«Alle husene på gården er nå malt med Drywood, dette omfatter 7 større og 3 mindre bygninger. Vi trenger ikke lenger å vaske alle husene hver vår…  Jeg stiller gjerne som referanse for Drywood!»


Odd Ingelsrudøyen
, Blåkraven 11, 3159 Melsomvik, 33336168, 93024637

«Jeg malte huset mitt med Drywood i 1989. Malingen har en ekstrem holdbarhet både på farge og glans. Den er lett å jobbe med og tørker passe raskt. De som ikke har prøvd Drywood, vet ikke hva de har gått glipp av. Kan anbefale malingen på det sterkeste».


Rolf Iversen – 
Snarehaugen 72 – 4018 Stavanger

Malte med Drywood første gang i 1986. Dette er den helt klart beste malingen i markedet og har vært det i 30 år! Har malt både boligen og hytta med Drywood, og anbefaler den til alle jeg treffer. For ikke lenge siden malte jeg med Drywood på nytt, da kjeftet naboen på meg da han synes det var helt bortkastet. Han mente huset så like bra ut!


Karin-Wenche Trænes – 
Rødhetteveien 5 – 3122 Tønsberg

Vi malte huset i 1997 og malingen står like bra i dag. Vi er kjempefornøyd og stiller gjerne opp som referanse.


Jan Magne Amundsen – 
Bøgata 23 – 3114 Tønsberg

Jeg malte hele gården min med Drywood for 6 år siden og det ser fremdeles nymalt ut.


Eva Romberg – 
Hertug Guttormsgate 25 – 3111 Tønsberg

Det er 15 år siden vi malte borettslaget sist og fremdeles ser det nesten nymalt ut. Vi i styret håper det skal gå 15 år til før vi trenger å male.


Kari M. Wefring – 
Meiseveien 5 – 3142 Vestskogen

Det er så utrolig lett å male med Drywood, slik at selve jobben er en glede i tillegg til Drywoods andre gode egenskaper.


Bjørn Tunstad – 
Eikveien 18 – 3122 Tønsberg

Malte huset for 10 år siden og det ser like bra ut i dag. Tidligere hadde jeg store problemer med svertesopp, men ikke etter at jeg startet å bruke Drywood.


Odd Warhuus – 
Barlindveien  26 – 3189 Horten

Jeg malte huset hvitt for 10 år siden og hytta gul for ca. 4-5 år siden. Ikke problemer med svertesopp og farge/glans er like bra. Den ene veggen er meget værutsatt og må tåle mye juling, selv denne står like bra. Malingen er meget bra og anbefales.


Sverre Askedal – 
Hemsbakken 45 – 3242 Sandefjord

Jeg er veldig fornøyd! Vet godt hvem jeg velger neste gang det skal males.


Kjell Oscar Bakker
  – Lørgeveien 29, 3185 Skoppum

Jeg er utdannet maler og er superimponert! Står så bra at jeg ikke har sett maken. Holder fargen og glansen. Anbefaler alle å male med Drywood.


Sissel Kjærnes – Plutosvei 20
– 3226 Sandefjord

 Jeg ble anbefalt denne malingen av min bror. Er meget fornøyd og har fått andre til å bruke den også.


Fornøyd kunde – 
Tønsberg

Huset ble malt for 11 år siden og nå skal vi male med Drywood igjen. Malingen på huset står like fint, men kona vil skifte farge.


Grethe Birgit Rød
– Storebuktveien 37 – 3140 Nøtterøy

Hadde en maler til å male huset som sa malingen var meget lett å male med. Selv synes jeg den ser veldig pen ut og den tørker fort. 


Egil Gradeng
– Pikåsveien 50 – 3160 Stokke

Vi er veldig fornøyde. Malingen la seg pent på og var lett å bruke. Vi hadde en del småsprekker i veggene som ble helt tette, det så rett og slett ut som om det hadde blitt lagt på ny kledning.

Ola Sørsgård – Mellomhagen 19 – 3261 Larvik

Malingen er kjempefin! Skal ha mer til sommeren.

Roar Johan Willberg – Kjernåsveien 7 A – 3142 Vestskogen

Det var en maler som malte sommerhuset for meg, han sa det at han selv kunne tenke seg å bruke denne malingen neste gang. Jeg malte uthuset etterpå og synes det ser veldig bra ut

Arvid Svendsen – Tordisvei 15 – 3122 Tønsberg

Jeg malte 3 av veggene på huset rødt i 2001, den siste veggen i 2011. Det er nesten ikke mulig å se forskjell på hvilke vegger som er malt i 2001 i forhold til 2011. Malingen fra 2001 står like fint. Husmalingen drypper ikke og det er som å påføre fløte på veggen. Kan anbefale husmalingen til alle.