Med 16 års GARANTI på farge og glanstap er vi blant de beste i klassen. Malingen ble produsert første gang i 1975 og i dag er resepten omtrent den samme med noen små korrigeringer. I utgangspunktet ble malingen laget til industri, i hovedsak til dør- og vindusprodusenter. Siden den første gang kom til Norge i 1978, har malingen vist seg å ha ekstreme kvaliteter. Den unike værbestandigheten er vi fast bestemt på å informere flest mulig om. I 2010 ble det åpnet for salg av Drywood-maling til konsummarkedet, og siden den gang har vi hatt en eventyrlig vekst.

Hva gjør Drywood Mesterens Husmaling unik?

I Norge er vi berørt av store klimaforandringer som har ført til kortere vintre og fuktigere klima. Da er det naturlig å se hvilke land i Europa som har lang erfaring med høy luftfuktighet og regelmessige regnbyger alle årstider. Nederland har en fantastisk kunnskap og lang erfaring med å produsere maling i kombinasjon med fuktig klima, og Drywood Coatings var en av de cirka 80 malings-produsentene i landet. I 2016 ble Drywood Coatings kjøpt opp av Teknos OY i Finland og i Norge idag selger og distribuerer Teknos Norge AS Mesterens Husmaling.

 

Mens alkyddelen trekker godt inn i treceller i treverket, legger akryldelens større partikler seg på overflaten. Etter herding er malingsfilmen totalt vannavvisende og tillater kontrollert uttørking av treverket. Den er meget motstandsdyktig mot svertesopp og har 16 års GARANTI på farge og glanstap.

Drywood sine produkter er KOMO-sertifisert og har over tid blitt testet ut av:

  • Norsk Treteknisk Institutt
  • Statens Teknologiske Institutt
  • Mycoteam
  • Teknologisk Institutt (Danmark)
  • TNO (Nederland)
  • Paint Research Association (England)

Ta kontakt!

11 + 6 =